افتخار آفرینی عضو هیات علمی دانشگاه علم و فرهنگ

جناب آقای دکتر علی سعداله عضو هیات علمی گروه مكانیک در فهرست 2% برتر دانشمندان جهان

بر اساس شاخص‌های رتبه‌بندی دانشمندان برتر جهان دانشگاه استنفورد و پایگاه Elsevier دکتر علی سعداله عضو هیات علمی گروه مكانیک دانشكده فنی مهندسی در فهرست 2% برتر دانشمندان جهان قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ؛ با توجه به ارزیابی مقالات پژوهشی منتشر شده در سال‌های 2011 - 2020، استنادهای انجام شده به این مقالات و همچنین شاخص استناد تركیبی، دکتر علی سعداله- عضو هیات علمی گروه مكانیك دانشكده فنی مهندسی-، در فهرست 2% برتر دانشمندان جهان رشته تخصصی خود قرار گرفت.

گفتنی است؛ محققان دانشگاه استنفورد هرساله دستاوردهای علمی پژوهشگران برجسته جهان را بر اساس شاخص‌های استاندارد ارزیابی کرده و محققان یک درصد و دو درصد برتر جهان را معرفی می‌نمایند. علاقه‌مندان می‌توانند؛ برای کسب بیشتر اطلاعات به پایگاه Data.mendeley.com مراجعه نمایند.