پتانسیل ها و ظرفیت های گروه مهندسی مکانیک در دانشگاه علم و فرهنگ

چرا دانشگاه علم و فرهنگ!

دانشگاه علم و فرهنگ در سومین دهه فعالیت خود، با نهادینه کردن آموزش‌های کیفی و ترویج پژوهش‌های کاربردی همگام با دانشگاه‌های پیشرفته جهان با هدف تربیت و تأمین بخشی از نیروهای متخصص مورد نیاز جامعه در مسیر کارآفرینی حرکت می‌کند. این دانشگاه تالش دارد در زمره دانشگاه‌های نسل سوم )کارآفرین( قرارگرفته و نقش جدی‌تری در آموزش‌های نوین، ایجاد اشتغال، توسعه تکنولوژی، و خلق ارزش های اجتماعی ایفا نماید.

• حدود8000 دانشجو
  • حدود 30000 دانش آموخته
  • حدود 100 دانشجوی بین الملل
  • 95 رشته در4 مقطع تحصیلی (کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی، کارشناسی ارشد، و دکتری)
  • 120 عضو هیات علمی و بیش از 600 استاد مدعو

دانشگاه علم و فرهنگ دانشگاهی وابسته به جهاد دانشگاهی و برترین و بزرگترین دانشگاه غیر انتفاعی کشور است. جهاد دانشگاهی نهادی عمومی و غیردولتی است که درسال 1359 با هدف ارائه الگوی ملی تولید دانش و تکنولوژی تاسیس شده و درحال حاضر به عنوان پل ارتباطی بین دانشگاه و بخش‌های صنعتی و خدماتی در سراسر کشور با 102 واحد سازمانی فعالیت دارد. دانشگاه علم و فرهنگ وابسته به این نهاد بزرگ است.

به دلایل زیر دانشگاه علم و فرهنگ را جهت دوره کارشناسی ارشد پیشنهاد می کنیم:

1- ارتباط دانشگاه علم و فرهنگ با:

• 43 مرکز دانشگاهی (2 دانشگاه و 41 شعبه علمی-کاربردی در سراسر کشور)
  • 3 پژوهشگاه (رویان،ابن سینا، و علوم انسانی)
  • 24 پژوهشکده در بخش های مختلف
  • 28 سازمان، مرکز، مؤسسه، و شرکت در سراسر کشور
  • یک مجتمع تحقیقاتی و 3 پارک علم و فناوری

​​​2- رتبه‌یک‌نوآوری‌دانشگاه‌های‌کشور‌در سال‌های1399‌ الی1401‌ )2020-2022(

3- پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی واقع در طبقه ششم دانشگاه ساختمان علم

4- دارای مرکز نوآوری و شکوفایی

5- وابسته به مراکز رشد جهاد دانشگاهی

6- وابستگی این دانشگاه به جهاددانشگاهی می تواند تضمین کننده شغلی خوبی برای شما باشد بگونه ای که ارتباط دانشگاه با صنعت سبب شده است دانشجویان پروژه پایانی خود را با انجام یکی از پروژه های صنعتی به پایان برسانند و بعد از فارغ التحصیلی جذب بازار کار شوند.

7- ارتباط دانشگاه به واسطه جهاد دانشگاهی با سایر پژوهشگاه ها و پژوهشکده های جهاد دانشگاهی می تواند این زمینه را برای شما فراهم نماید که از امکانات سایر این نهاد علمی و پژوهشی کشور نیز استفاده نمایید.

8- دانشگاه علم و فرهنگ به عنوان پیشتاز دانشگاههای نسل چهارم در کشور به دنبال سیاستهای مهارت ورزی برای دانشجویان می باشد.

9- تنها خبرگزاری علمی کشور (سیناپرس) متعلق به دانشگاه علم و فرهنگ

10- کتابخانه دیجیتالی با بیش از 60 هزار کتاب فارسی و التین