چرا مهندسی مکانیک!

دلایلی که چرا بهتر است مهندسی مکانیک بخوانید! Reasons Why You Should Study Mechanical Engineering

مهندسان مکانیک از چشم اندازهای کاری خوبی برخوردار هستند.

Mechanical Engineers have good graduate prospects

از نظر بازار کار کاملا منصفانه است که بگوییم برای مهندسان به مراتب بهتر از سایرین است. مهندسان، جوامع را می سازند و به خصوص مهندسان مکانیک اصول و قوانین ریاضی و فیزیک را به کار برده، تا لوازم و تجهیزات مکانیکی که هر روز از آنها استفاده می کنیم را بسازند.

بنابراین جای تعجبی ندارد که ببینیم مهندسان مکانیک از چشم اندازهای شغلی و آینده ی خوب بهره میبرند.

بیشتر مهندسان مکانیک در نهایت برای کارهای حرفه ای و سطح بالا استخدام میشوند.

In a notoriously tough graduate job market it’s fair to say that degree-level engineers have an edge. Engineers build societies and, mechanical engineers specifically, apply fundamental maths and physics laws to create and build mechanical devices we use every day.

So it’s no surprise to see that mechanical engineer students enjoy particularly good graduate prospects. The vast majority of mechanical engineers end up in professional-level employment .

مهندسان مکانیک از حقوق اولیه خوبی بهره می برند.

Mechanical Engineers enjoy great starting salaries

کسانی که مهارت های مهندسی مکانیک را به خوبی فرامیگیرند، در جامعه از ارزش بالایی برخوردار می شوند و این مسأله در حقوق آنها نیز تأثیرگذار است. کافی است خودتان به What do graduates earn? مراجعه کنید و ببینید.

People with mechanical engineering skills are highly valued in society and their salaries reflect that fact. Take a look at the What do graduates earn? table to see for yourself.

مهندسان مکانیک همه فن حریف هستند!

Mechanical Engineers are multi-skilled

از مهندسین مکانیک به عنوان کسانی یاد میشوند، که میتوانند خیلی از کارهای متفاوت و مختلفی را انجام دهند.

مهندسان مکانیک دانش کار کردن در انواع نرم افزار های کامپیوتر، برق، ساختار ها، ریاضیات، فیزیک و ... را دارند. به علاوه آنها احتیاج دارند تا از مسائل و عوامل اجتماعی و اقتصادی و محیطی نیز آگاه باشند.

One might refer to a qualified mechanical engineer as a jack-of-all-trades.

Mechanical engineers have a working knowledge of computer applications, electricity, structures, mathematics, and physics, plus they’re required to have some understanding of social, environmental, and economic factors.

فرصت ها و پیشنهادات جهانی

Global opportunities

هیچ کشوری نیست که به مهندسان خود اختیاج نداشته باشند و شاخه هایی از مهندسی مکانیک هستند که خود گواه بر این مطلب می باشند. کافی است به این سایت مراجعه کنید: CUG Course Chooser و جستجویی کنید. خودتان خواهید دید که کشورهایی هستند که پیشنهاد میدهند یک سال در خارج از کشور تحصیل کنید.

شما ممکن است خودتان را در چین، مالزی یا ایالات متحده یا هرکجای دیگر پیدا کنید.

There isn’t a country in the world that doesn’t need its engineers and there are a number of mechanical engineering courses which can testify to that.Take a look at the CUG Course Chooser and browse through mechanical engineering courses across the UK. You’ll come across a fair few which offer a year spent studying abroad.

You might find yourself in China, Malaysia or the US

تنوع کاری و وسعت مسیرها

The huge variety of mechanical engineering courses

سایت CUG Course Chooser بیش از 900 نوع کار مختلف و مسیرهای متفاوت را برای مهندسی مکانیک لیست کرده است.

مطمئنا در این رشته، کاری را پیدا خواهید کرد که مناسب شما و نیازهایتان باشد.

The CUG Course Chooser lists more than 900 mechanical engineering courses

.you’re sure to find something that suits your needs.

مهندسان مکانیک در تکنولوژی های آینده مقدم هستند.

Mechanical Engineers are at the forefront of future technologies

مهندسان مکانیک در تولید و گسترش تکنولوژی های جدید دنیا، از سایرین جلوتر هستند در مواردی اعم از: حمل و نقل، رباتیک، ساخت ساز، وسایل و تجهیزات پزشکی و بهداشتی و ...

چه لحظات هیجان انگیزی است که یک مهندس مکانیک باشید.

Mechanical engineering is at the forefront of developing new technologies for a number of industries including transport, healthcare, construction, and robotics.

what an exciting time to be a mechanical engineer.