کارآموزی

دانشکده مهندسی مکانیک

شرایط اخذ واحد کارآموزی در ترم تابستان 98

نظر به اهمیت واحد کارآموزی در فرآیند آموزشی دانشجویان کارشناسی و حساسیت گروه نسبت به انجام درست آن، شرایط اخذ و گذراندن واحد کارآموزی به همراه مواردی که دانشجویان عزیز باید مد نظر داشته باشند در قالب بند های زیر ارایه می‏گردد.

1- محل های پیشنهادی گروه برای کارآموزی به همراه ظرفیت های آنها در جدول 1 ارایه شده است. همچنین علاوه بر محل های پیشنهادی، دانشجویان می توانند محل پیشنهادی خود را پس از تایید استاد راهنما به عنوان محل انجام کارآموزی در نظر داشته باشند.

جدول 1. واحد های پیشنهادی برای کارآموزی

ردیف

نام شرکت

ظرفیت

جنسیت

آدرس

سایت

جهاد دانشگاهی علم و صنعت

مرد-زن

تهران - نارمک - خیابان فرجام - خیابان شهید حیدرخانی شمالی - ضلع خیابان شهید ملک‌لو - پلاک188

www.jdevs.com

تهران، همت شرق، جنب امام علی جنوب، خیابان ریحانی، پلاک 51، واحد 11

گروه صنعتی صدیق

مرد-زن

تهران، کیلومتر 19جاده مخصوص، کمربندی اندیشه شهریار، بعد از پل دوم، خیابان 5 صنایع، بن بست صنعتگران، پلاک 1

www.sedighgroup.com

2- نام و ظرفیت اساتید راهنما برای کارآموزی در جدول 2 ارایه شده است. با توجه به ظرفیت های محدود اساتید، پیشنهاد می شود دانشجویان عزیز بعد از انتخاب محل کارآموزی هرچه سریعتر نسبت به تکمیل فرم معرفی‏ نامه و گرفتن امضای استاد مورد نظر اقدام نمایند. ظرفیت های یاد شده در جدول 1، با اولویت تایید نهایی فرم کارآموزی در گروه منظور خواهد شد.

جدول 2. اساتید راهنما

ردیف

نام استاد راهنما

ظرفیت

آقای دکتر طباطبایی قمی

‏آقای دکتر رضوی

آقای دکتر سعداله

آقای دکتر غلامیان

آقای مهندس استقامت*

* مربوط به دانشجویان شرکت قالب های صنعتی ایران خودرو

3- کلیه اطلاعات فرم کارآموزی به صورت شفاف و کامل تکمیل گردد.

4- آخرین مهلت برای تایید نهایی فرم معرفی‏ نامه در گروه مکانیک 1398/03/13 می باشد. لذا دانشجویان عزیز قبل از تاریخ فوق باید محل کار آموزی و امضای استاد راهنما روی فرم کارآموزی را داشته باشند که به تایید گروه برسانند.

5- با توجه به اینکه موارد فوق قبل از انتخاب واحد برای ترم تابستان انجام می‏گیرد، در صورتیکه دانشجو موفق به ثبت نام و  اخذ واحد کارآموزی یا تمدید آن برای ترم تابستان نشود، نمره کارآموزی به هیچ عنوان برای دانشجو ثبت و حفظ نخواهد شد.

6- هم‏نیاز شدن کارآموزی 1 و 2 به صورت خاص فقط در ترم جاری صرفا برای دانشجویان ورودی 94 با تایید گروه برای هر دانشجو انجام خواهد شد. (دانشجویانی می توانند از این امکان استفاده نمایند که در نیمسال اول 99-98 فارغ ‏التحصیل ‏شوند.)

7- مهلت ارایه گزارش کارآموزی به اساتید راهنما 1398/06/10 می باشد. واحد کارآموزی اخذ شده توسط دانشجو به هیچ عنوان برای نیمسال اول 99-98 تمدید نخواهد شد. لذا با برنامه ریزی مناسب دانشجویان عزیز، نمره کارآموزی حتما باید در ترم تابستان ثبت شود.

دریافت فرم معرفی نامه کارآموزی