طراحی و ساخت دستگاه شکلدهی غلتکی سرد برای تولید محصولات ایران خودرو

طراحی و ساخت دستگاه نورد سرد برای تولید زه های استیل و براق محصولات ایران خودرو توسط گروه مهندسی مکانیک

طراحی و ساخت دستگاه شکلدهی غلتکی سرد برای تولید محصولات زه پنجره خودروهای ایران خودرو (دنا، دنا پلاس و دانگ فنگ) از جمله کارهای تحقیقاتی و صنعتی انجام شده توسط گروه مهندسی مکانیک است. کارفرما این پروژه شرکت صنایع لاستیکی پارمیدا است که تولید کننده زه های لاستیکی آب بند برای زه های پنجره است. مجری پروژه آقای دکتر علی سعداله عضو هیات علمی و استادیار گروه مهندسی مکانیک دانشگاه در خصوص این پروژه افزود: با توجه به اهمیت تولید داخل و بومی سازی محصولات خودرو و عدم اتکا به واردات محصولات خارجی، در خصوص تولید زه های براق پنجره های محصولات دنا، دنا پلاس، و دانگ فنگ این پروژه به سفارش ایران خودرو انجام گردید. در گذشته این محصولات از کشورهای خارجی مانند تایوان و چین تامین میشد. این پروژه برای اولین بار در کشور طراحی و ساخته شده است و نمونه داخلی مشابه ندارد. دستگاه طراحی و ساخته شده یک دستگاه نورد سرد دو طرفه برای تولید جمعا 10 محصول مختلف با طول های مختلف بدون نیاز به تعویض غلتک ها است که باعث صرفه جویی در زمان و هزینه های جاری میشود. ضخامت ورق استیل براق روکش دار 0.4 میلیمتر است و محصولات نهایی تلرانس های ابعادی و معیارهای کیفی بالایی را مطالبه میکنند. در حال حاضر، این دستگاه، در حال تولید زه های استیل و براق برای محصولات داخلی کشور عزیزمان ایران است.