چاپ مقاله در مجله معتبر ISI (Q1) با ضریب تاثیر (Impact Factor) 5.606 توسط همکاری مشترک اعضای هیات علمی گروه مهندسی مکانیک

چاپ اولین مقاله مشترک توسط همکاری اعضای هیات علمی گروه مهندسی مکانیک در مجله معتبر ISI (Q1)

در اولین همکاری مشترک علمی بین اعضای هیات علمی گروه مهندسی مکانیک، جناب آقای دکتر رضوی و جناب آقای دکتر سعداله، مقاله ای با عنوان:

Prediction and Optimization of Electrical Conductivity for Polymer-Based Composites Using Design of Experiment and Artificial Neural Networks

در مجله ISI (Q1) معتبرNeural Computing and Applications با ضریب تاثیر (Impact Factor) 5.606 بعد از 2 بار ویرایش به چاپ رسیده است. مقاله چاپ شده حاصل کار آزمایشگاهی و عددی در حوزه مواد کامپوزیتی جهت افزایش رسانایی الکتریکی آنها است. انواع نانو ذرات در توسعه مواد کامپوزیتی به کار رفته است. نتایج بدست آمده از این مقاله در ساخت الکترودها در صنایع نفت و گاز استفاده میشود. به امید موفقیت های روز افزون اعضای هیات علمی گروه مهندسی مکانیک. در ذیل لینک مقاله چاپ شده آورده شده است:

لینک مقاله