تقدیر و تشکر از دانشجوی حل تمرین برتر به انتخاب دانشجویان

انتخاب دانشجوی حل تمرین و کمک استاد برتر

طی برگزاری نظرسنجی در فضای مجازی توسط انجمن علمی گروه مهندسی مکانیک برای انتخاب دانشجوی حل تمرین برتر، خانم آتنا پروین دانشجوی رشته مهندسی مکانیک با شماره دانشجویی 971273010 به عنوان دانشجوی حل تمرین برتر با نظر مستقیم دانشجویان انتخاب شدند. ایشان از دانشجویان ممتاز گروه مهندسی مکانیک هستند و حل تمرین کلاس های مقاومت مصالح 1 و ارتعاشات مکانیکی را بر عهده داشتند. با آرزوی موفقیت و سلامتی برای ایشان در تمامی مراحل زندگی.

نا گفته نماند دانشجویان کلاس های حل تمرین از جمله دانشجویان برتر و کوشا گروه مکانیک محسوب میشوند که با نظر مستقیم استاد درس مربوطه جهت این مهم تعیین میشوند. جا دارد از کلیه دانشجویانی که در سال های اخیر زحمت کلاس های حل تمرین را میکشیدند تشکر و قدردانی کنیم. امید است با همکاری شما دانشجویان عزیز و کوشا در کنار زحمات اساتید گروه، رشد و اعتلای کیفی آمورشی و پژوهشی را در گروه مهندسی مکانیک شاهد باشیم.

و من الله توفیق