ساخت استند شبیه ساز سیستم قوای محرکه خودرو مگان توسط دانشجوی گروه مهندسی مکانیک

استند شبیه ساز آموزشی سیستم قوای محرکه و ایموبلایزر خودرو مگان توسط دانشجوی دانشگاه علم و فرهنگ ساخته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ؛ این دستگاه توسط امیر حسین حسنلو در قالب پروژه دانشجویی رشته مهندسی مکانیک به راهنمایی جناب آقای دکتر طباطبایی قمی برای اولین بار طراحی و ساخته شد. این دستگاه با پیاده سازی سیستم الکترونیکی خودرو مگان قادر است مقدمات استارت را برای موتور شبیه سازی نموده و پس از فشردن دکمه استارت؛ با تایید گرفتن از سیستم امنیت (ایموبلایزر)؛ مجوز استارت خوردن و روشن شدن موتور را صادر نماید. سیستم الکترونیک دستگاه همانند خودرو های موجود هرگز بدون وجود کارت سوییچ تعریف شده و پیکربندی شده برای آن؛ مجوز استارت خوردن موتور را صادر نمی نماید. همچنین پلتفرم این استند به گونه ای طراحی گردیده است تا امکان جابجایی راحت در محیط های آموزشی فراهم باشد.

آقای حسنلو توضیح داد که از این دستگاه می توان در کارگاه های اتومکانیک و محیط های آموزشی و آزمایشگاهی جهت آشنایی با عملکرد الکترونیکی و قوای محرکه ی خودرو های کنونی و انجام تست های عملکردی روی موتور خودرو مگان استفاده کرد. وی آمادگی خود را برای تولید و ساخت نمونه های جدید برای سایر خودرو ها اعلام نمود.