چاپ مقاله توسط دانشجوی مهندسی مکانیک علم و فرهنگ در مقطع کارشناسی

چاپ مقاله کنفرانسی توسط دانشجوی مهندسی مکانیک علم و فرهنگ در یکی از معتبرترین کنفرانس های داخلی و بین المللی

حاصل کار دانشجوی مقطع کارشناسی مهندسی مکانیک در دانشگاه علم و فرهنگ چاپ مقاله کنفرانسی در نهمین کنفرانس بین المللی مکانیک، ساخت، صنایع و مهندسی عمران در سال 1400 است. مقاله حاضر با عنوان "تقویت مخازن تحت فشار تحت بارهای دینامیکی" حاصل تلاش و نتیجه پروژه پایانی جناب آقای مهدی مهاجر با شماره دانشجویی 961273064 تحت نظر جناب آقای دکتر سعیدی استاد راهنما ایشان است. در مقاله چاپ شده، تحلیل تنش مخزن تحت فشار خودرو از جنس آلومینیوم ۲۰۲۴ تحت فشار استاتیکی به دو روش تحلیلی و اجزا محدود انجام شده و سپس نتایج این دو روش تحلیل با یکدیگر مقایسه شده است. سپس تحلیل دینامیکی بر روی مخزن در اثر برخورد مانع به مخزن با سرعت های متداول حرکت خودرو ها که سرعت های ۴۰ و ۶۰ و ۸۰ کیلو متر در ساعت می باشد انجام شده است.

آرزوی توفیق روز افزون و موفقیت های آتی را برای این عزیران در میدان علم و فرهنگ از خداوند منان خواستاریم.

لینک دسترسی به مقاله