پنجشنبه 20 اردیبهشت 1403

2. کارشناسی ارشد: مهندسی مکانیک/ساخت و تولید-دانشگاه سمنان
  3. دکتری: مهندسی مکانیک/ساخت و تولید-دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی
  • زمینه های تحقیقاتی

1. اندازه گیری تنش پسماند (غیرمخرب-نیمه مخرب- مخرب)
  2. خوردگی
  3. فرایندهای ساچمه زنی و کوبش لیزری
  4. استحکام بخشی در فلزات
  • مقالات ISI/SCIE/SCI

1. Mahmoodi, Masoud, and Sajjad Lohrasbi. "Investigation of residual stresses distribution in equal channel angular rolled aluminum alloy by means of the slitting method." The Journal of Strain Analysis for Engineering Design 52.6 (2017): 389-396.

مقالات کنفرانسی

1. سجاد لهراسبی و مسعود محمودی، ۱۳96، اندازه گیری تجربی توزیع تنش های پسماند در نمونه عبوری از فرایند نورد در کانال زاویه دار به روش شیارزنی، دومین کنفرانس بین المللی مهندسی مکانیک و هوافضا ، تهران، دانشگاه خوارزمی

2. سجاد لهراسبی و مهدی تیموری، ۱۳96، بررسی تجربی توزیع تنش های پسماند با استفاده از روش پراش اشعه ایکس در پروانه نیمه مغروق حاصل از فرایند ماشینکاری، پنجمین همایش ملی شناورهای تندرو، تهران، دانشگاه مالک اشتر

3. سجاد لهراسبی، مجید قیومی پور و مسعود محمودی، ۱۳95، تخمین تنش پسماند به کمک شبکه عصبی در کامپوزیت­های زمینه فلزی تقویت شده با الیاف تنگستن، بیست و چهارمین همايش سالانه بین­المللی مهندسي مکانيک ايران،ISME2016، یزد،دانشگاه یزد.

• دروس ارایه شده

1. مکانیک شکست مقدماتی